Szolgáltatások

Személyes tanácsadás

Start tanácsadás (75 perc)

 • 3 napos étrendi napló, táplálkozási anamnézis és kórtörténet elemzés
 • laborelemzés
 • antropometriai adatok felvétele (testmagasság, testsúly, derék-, csípő körfogat)
 • célok megfogalmazása
 • személyesen, online vagy otthonodban (Budapest területén belül)

Komplex tanácsadás (90 perc)

 • 3 napos étrendi napló, táplálkozási anamnézis és kórtörténet elemzés
 • laborelemzés
 • antropometriai adatok felvétele (testmagasság, testsúly, derék-, csípő körfogat)
 • célok megfogalmazása
 • személyesen, online vagy otthonodban (Budapest területén belül)
 • írásos anyag biztosítása elektronikus úton 1 héten belül
 • dietetikus válaszol: tanácsadást követően 1 hónapon belül 1 alkalommal email-ben történő kérdés-válasz

Tanácsadásunkat megelőzi az általad megküldött dietetikai dokumentációk elemzése, melyet tanácsadásunk előtt 2 nappal szükséges visszaküldened. Ez azt a célt szolgálja, hogy találkozásunkra még felkészültebben érkezzek, céljaid, aggodalmaid, kórtörténeted, valamint a jelenlegi szokásaidat illetően. Ezáltal hatékonyabbá téve a közös konzultációnkat, ahol megkezdjük az akadályok lebontását, és felállítjuk a célokat. A tanácsadás alkalmával antropometriai mérésre is sor kerül.

Kontroll (60 perc) – igény szerint választható 

 • újabb 3 napos étrendi napló elemzés (esetleges hibák feltárása)
 • antropometriai adatok frissítése (testmagasság, testsúly, derék-, csípő körfogat)
 • időközben felmerült kérdések megválaszolása

Tapasztalataimra hagyatkozva egy életmódváltáshoz nem elégséges egy egyszeri konzultáció, ugyanis  ahhoz, hogy egyrészről személyre tudjuk szabni az igényeidet, másfelől az időközben felmerült kérdéseire is választ kaphass, ahhoz elengedhetetlen egy kontroll időpont is. Gondolj csak bele a fogadalmak sorsába, amint csökken a lelkesedés vagy a kiváltó probléma jelenléte, úgy siklassz el felettük.  Továbbá az is a megfigyeléseimet képezik, hogy a  kezdeti nehézségeket könnyebb kezelni, ha van mellettünk egy motiváló szakember, aki kihangsúlyozza mit sajátítottunk el helyesen, ugyanakkor idejében rá tud világítani arra, amit szükséges korrigálnunk a hosszútávú siker érdekében.

Árak

Start tanácsadás (75 perc) 20.000 Ft
Komplex tanácsadás (90 perc) 24.900 Ft
Kontroll (75 perc) 16.000 Ft
Start csomag:  Start tanácsadás (75 perc) + kontroll (60 perc) 30.000 Ft
Komplex csomag: Komplex tanácsadás (90 perc) + kontroll (60 perc) 36.000 Ft

Egészségfejlesztő workshopok, előadások

Egészségfejlesztő workshopokat és előadásokat is szívesen vállalok gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, mert hiszem, hogy a megfelelő táplálkozás kialakítása minden korosztály számára fontos!

Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az árajánlat és a részletek megbeszéléséhez az alábbi elérhetőségeim egyikén.

Egyéb szolgáltatások

Testösszetétel-mérés (InBody 770)

Ahhoz, hogy egy pontos képet kapjunk a tested állapotáról, szükségszerű egy professzionálisan kidolgozott, testösszetételt mérő készülék használata, melynek segítségével egy célozottabb mozgási és táplálkozási programot tudok felállítani Neked. Az InBody 770-es gép jelenleg a legkorszerűbb testösszetétel-mérő eszköz az egészségügyi piacon, segítségével 1 perc alatt a BIA (bioimpedancia) elvén működve kiértékelést kapunk az egyén testösszetételének (izom-, zsír-, csonttömeg) és a testvíz eloszlásának állapotáról. Ezek az információk felbecsülhetetlen értékűek az egészségügyi kockázatok meghatározásában, és lehetővé teszi a testsúlyváltozás pontosabb, hatékonyabb nyomon követését is.

Étrendtervezés

Az étrendtervezést meg kell előznie egy tanácsadásnak. Az árak és egyéb részletekért, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

Árak

InBody mérés és kiértékelés (30 perc) 7.500 Ft
Start tanácsadás + InBody 770-nel történő testösszetétel-mérés (90 perc) 27.500 Ft
Komplex tanácsadás + InBody 770-nel történő testösszetétel-mérés (90 perc) 32.500 Ft

Ingyen 15 perc

 • visszahívás negyedórában 1-2 napon belül
 • a probléma feltérképezése, és amennyiben szükséges, a konzultációt megelőzően egyéb diagnosztikai vizsgálatra irányítás
 • egyben az időpont foglalása is lehetséges
 • kitöltendő dietetikai dokumentáció (táplálkozási anamnézis, étkezési napló) átbeszélése

Szeretnélek tájékoztatni, hogy ez a rövid idő nem alkalmas arra, hogy tanácsadásul szolgáljon. Kérlek, a regisztrációdat ennek tudatában add le.

Kiegészítő információk

Partneremen (Revita Rendelő) keresztül egyéb egészségügyi szegmens területén is tudok ügyfeleimnek segítséget nyújtani, mint gyógytorna, laboratóriumi vizsgálatok, klinikai vizsgálatok, orvosi vizsgálat (reumatológiai, kardiológiai).

A szolgáltatások alanyi adómentesek, készpénzben vagy átutalással rendezhetők. A tanácsadás időpontját minden esetben a honlapon történő előzetes bejelentkezés előzi meg, ezután telefonon felveszem veled a kapcsolatot, kivétel képez, ha csak az e-mail-ben történő kapcsolatfelvételbe egyezel bele (megjegyzés rovat).

Lemondás

A konzultáció lemondása 24 órával a megbeszélt időpont előtt díjtalan. A lemondást email-ben vagy telefonon kell kezdeményezni.
24 órán belüli lemondás esetén a konzultáció díjának 50%-át felszámoljuk.

Fizetés

Az online konzultációk árát átutalással előre szükséges rendezni. A tanácsadást az összeg megfizetésének hiányában nem áll módomban megtartani. Köszönöm megértésedet!